Zomer in Camp Legendary

Zomer betekent voor Dikke Mike en Vlugge Japie (die allebei nog ouderwets voor de klas staan) dat alle toetsen zijn nagekeken, de laatste vergaderingen worden belegd en dat er zes weken lang radiostilte is… op werkgebied dan!

Deze zomer wordt er natuurlijk gewoon flink opgetreden en je kunt binnenkort de tweede EP, Another Fine Mess, verwachten met daarop A Bite With The Eye, maar ook de spooky spooknachtclub van Barber Barber, de eilandvibe van Chocolate Saviour en natuurlijk het afslank anthem Kill The Fat Man (want je moet wel aan je zomerlijf blijven werken).

Dat betekent echter niet dat de koek op is! Het is zo dat er in Camp Legendary flink geknutseld wordt aan zogenaamde pre-producties voor een mini album dat in 2019 voor jullie wordt gereleased. Sjakie sleutelt thuis aan drumpartijen, maffe percussie en verkent allerlei creatieve zijstraatjes. Eind deze zomer gaan we de studio in met niemand minder dan Rikke Korswagen en enkele interessante gastmuzikanten.

We kunnen alvast verklappen dat er een stevige lied op komt over een verlamde meneer die op miraculeuze wijze genezen werd in Lourdes, een figuur dat dacht de liefde in het hart van zijn ex-vrouw terug te vinden door middel van chirurgie, een dagdroom over iets met een bad warme chocolade in Frankrijk en een doo-wop style a capella versie van een versje over een dame van lichte zeden.

In de winter van 2018 brengen we opnieuw een plaatje uit met materiaal dat al klaarligt. Genoeg voor ons (en jullie?) om naar uit te kijken dus. We hopen je snel (weer) te zien bij een van onze shows!

X

Vlugge Japie, Dikke Mike en Sjaak