Wie jarig is trakteert!

3 november: Legendary Anniversary

Op 3 november 2017 vieren wij – The Legendary Orchestra Of Love – dat we een jaar samen zijn, dat vraagt om een feestje! In Café De Bel in Rotterdam Noord vieren we onze verjaardag. Uiteraard zal de avond doorspekt zijn met traktaties, kadootjes en andere giveaways (zei iemand grabbelton?).

Kom ook, vanaf 20.30 naar de Legendary Anniversary.

Vette korting in de webshop

Omdat we samen met jou willen vieren dat we een jaar bij elkaar zijn, trakteren we de hele week op vette korting in onze gloednieuwe webshop! Want als je jarig bent, dan trakteer je.

Bestel nu je T-shirt voor €5

Single op komst

De afgelopen tijd heeft The Legendary Orchestra Of Love niet stil gezeten. We namen een aantal oerdegelijke legendarische liedjes op in studio Het Pand, met een oude vertrouwde van de band, Frits van Mourik. Binnenkort zet Renzo van Riemsdijk zijn tanden erin om het geheel te masteren en dan is 25 november de release van de eerste nu-al-legendarische-single: “Haunted Bookshop”. Het wordt een heel feestelijke dag, maar daarover later meer.

Wil je de single gratis ontvangen als download in je mailbox? Meld je hieronder aan en we sturen ‘m (nog voor de officiële release natuurlijk, want ook jij bent legendary!) naar je op.

Liefs,

Mike, JJ en Jasper

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.