Nieuwe single El Coco, aankondiging debuutalbum

Lieve fans,

Onze nieuwste single staat online: El Coco!

El Coco is woest aanstekelijk en aanstekelijk woest. Onze meest dansbare track tot nu toe! Het verhaal gaat over de Boeman die verstopt zit onder je bed. Als je weigert te slapen, dan sleurt de Boeman je aan je benen mee naar verschrikkelijke oorden waar je wordt gemarteld tot het einde der tijden … of toch in ieder geval voor een jaar.

Van je sokken geblazen

In The Legendary Orchestra of Love zijn we er groot voorstanders van om weg te laten wat je weg kunt laten. Eenvoud als kunstvorm. Tegelijkertijd zijn het de verhalen van Dikke Mike die we proberen over te brengen. El Coco was zo’n tekst waar je kriebels van krijgt, onderhuidse rillingen. Er zit iets in je en dat moet eruit. We hebben daarom een liedje gemaakt waarop je niet stil kan blijven staan.

Wat vooral opvalt is de gitaarsound. Onze gitarist Vlugge Japie heeft zijn trukendoos opengetrokken een arpeggiator van de Eventide H9 gebruikt. “Ik gebruik bijna nooit gitaareffecten, maar ALS ik het dan doe moet het je wel van je sokken blazen”. Volgens ons is dat aardig gelukt.

Debuutalbum

Met deze single kondigen we tevens ons debuutalbum aan: The Whole Ball O’Wax. Vanaf 15 maart is de full-length overal te streamen. Het album is nu al te pre-orderen in de webshop van ons boekingskantoor Bodacious. Twaalf liedjes, opgenomen in Vlaardingen en binnenkort wereldwijd te luisteren.

De release van The Whole Ball O’Wax gaat gepaard met een tour door Nederland. Van maart t/m juni 2019 spelen we twintig shows om het album te promoten. De speeldata staan op onze homepage. Op 28 juni komen we weer thuis en spelen we nog één keer in Rotterdam, op onze homecoming op de V11. Early-birds zijn nu verkrijgbaar.

Online luisteren

Wil je onze nieuwe single El Coco online luisteren, dan kan dat natuurlijk op een platform naar keuze! We zetten de belangrijkste even onder elkaar:

Spotify: https://spoti.fi/2GrpofE
Apple Music: https://apple.co/2IgOUWN
Google Play: http://bit.ly/2GILutr

Veel plezier met onze single en hopelijk tot snel bij een van onze optredens!

Liefs,

Dikke Mike, JJ, Jasper
The Legendary Orchestra Of Love