Mikefest Unplugged in Jazzcafé Dizzy

Wist je dat onze eigen Dikke Mike een ster is in het organiseren van goedbezochte festivals met een keur aan interessante bands? Zo organiseerde hij een aantal jaren geleden het eerste Mikefest in Bar3 in Rotterdam en draaide in december 2017 een kick-ass Mikefest 4.0 in elkaar, met als locatie het nieuwe pop walhalla van Rotterdam: Eurotrash United.

Op 9 juni aanstaande zal de derde editie, Mikefest Unplugged, plaatsvinden in de oudste jazzclub van Rotterdam: Jazzcafé Dizzy. Dizzy bestaat al sinds 1977 (tevens het geboortejaar van Dikke Mike) en is de perfecte plek om je favoriete jazz grootheden te bewonderen. Deze avond, echter, kun je genieten van avontuurlijke rock bands die volledig uit hun comfort cirkel getrokken worden door ze hun liedjes (semi-)akoestisch te laten vertolken.

Naast The Legendary Orchestra of Love kun je voor slechts € 2,50 komen genieten van “rock & roffa” formatie El Fatso, het betoverende Claychild, Spacebar en No Return. Allen in hun meest pure vorm en op een beschaafd volume. Thom Ketting aka DJ Thomcat draait weer de plaatjes.

We hopen dat je ook gezellig komt. Wij kijken er in ieder geval erg naar uit!