25 aug: EP-release ‘Another Fine Mess’

Na het succes van de eerste EP (Holy Smokes) brengt The Legendary Orchestra Of Love nu de tweede EP uit met de titel Another Fine Mess. Je favoriete rock ‘n’ roll-trio viert de release op 25 augustus 2018 in Eurotrash United aan de Vijverhofstraat in Rotterdam. De avond wordt compleet gemaakt door het Rotterdamse Okkernoot, het Drentse Grinner en achter de draaitafel staat niemand minder dan Robert van der Kroft als de Plastic Fantastic Timemachine.

De nieuwe EP van The Legendary Orchestra Of Love bevat vier dansbare en aanstekelijke liedjes. Zoals men gewend is van de band vertelt elke track weer een bijzonder verhaal. Het meest bijzondere is waarschijnlijk dat van Barber Barber, waarin de band vertelt over kappers die in dagen van weleer ook doktertje speelden door lichaamsdelen afzetten en aderlatingen te doen. De rood/witte barbiersstok, die men vaak buiten bij kapperszaken ziet hangen, is een symbool voor de aderlatingen die kappers vroeger uitvoerden.

Vanaf 20.00 ben je van harte welkom. Je mag gratis naar binnen en de nieuwe EP kost in principe 5 euro, maar er zijn ook pretpakketten te verkrijgen met een T-shirt, oude EP en nieuwe EP en uiteraard de gebruikelijke dosis aan stickers voor slechts E12,50 en daarmee bespaar je jezelf weer een hoop geld. Doe vooral je dansschoenen aan, want het belooft een swingende avond te worden!

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/408364559652563/

Tot de 25e!

Liefs,

Dikke Mike, Vlugge Japie & Sjaak